

Sabadì – galbūt tai yra ta diena, kurios nėra.
Diena, kai leidžiame sau sulėtinti žingsnį ir pamąstyti, kas iš tiesų svarbu.
Diena, kai iš naujo apmąstome, ką mums reiškia gyvenimo kokybė ir kokius pasirinkimus darome jos link.
Diena, kai skiriame laiko džiaugtis mažais, bet ypatingais dalykais.
Diena, kai iš naujo atrandame primirštą abrikosų skonį, kuriuos kadaise rinkome vaikystėje kaime.
Diena, kai suprantame, kaip gali skirtis vienas obuolys nuo kito.

Sabadì – tai daugiau nei šokoladas. Tai itališko “lėtojo gyvenimo” simbolis, kviečiantis stabtelėti ir pasimėgauti akimirka. Pats prekės ženklo pavadinimas Sabadì reiškia „diena, kurios nėra“ – diena, kai sulėtiname tempą, pagalvojame apie tai, kas iš tiesų svarbu, ir leidžiame sau mėgautis mažomis gyvenimo smulkmenomis. Kiekvienas šio prekės ženklo produktas – tarsi trumpa atokvėpio akimirka, kupina džiaugsmo ir itališkos saldėsio. Nuo pirmo kąsnio Modikos šokolado iki lašelio aromatingo sirupo, Sabadì sukuria pojūčius, kurie nukelia į saulėtą Sicilijos kraštovaizdį, kur gyvenimas teka ramiau ir skanesniu ritmu.


Sabadì istorija prasidėjo, kai Simone, įkūrėjas, palikęs įtemptą finansininko karjerą, atrado Modikos miestą Sicilijoje – kraštą, garsėjantį senovine šokolado gamybos tradicija. 2008 m. jis persikėlė į pietų Italiją ieškodamas lėtesnio gyvenimo ritmo ir jau kitais metais atvėrė šokolado dirbtuvių duris.
2011-aisiais netoli garsiosios San Giorgio katedros Modikoje duris atidarė pirmoji Sabadì parduotuvė. Netrukus naujoviškas požiūris į tradicinį Modikos šokoladą buvo įvertintas – 2012 m. Sabadì šokoladas pirmą kartą pelnė prestižinį geriausio Modikos šokolado apdovanojimą, kurį vėliau laimėjo dar daugelį metų iš eilės. Simone siekė atgaivinti ir patobulinti senąjį receptą: rinkosi aukščiausios kokybės ekologiškas kakavos pupeles iš Ekvadoro, atsisakė baltojo cukraus, šokoladą maišė ilgiau ir dar žemesnėje temperatūroje nei įprasta. Taip gimė švelnesnio skonio, tačiau autentiškas Modikos šokoladas – su išsaugota rupia tekstūra, bet sodresnis ir ilgesnio galiojimo.

ISTORIJA
Sabadì filosofija remiasi “lėtojo gyvenimo” (angl. slow living) idėja ir pagarba tradicijai. Prekės ženklas didžiuojasi tuo, kad yra pirmojo pasaulyje šokolado brandinimo rūsio įkūrėjas Modikoje. Čia šokoladas brandinamas kartu su įvairiais natūraliais aromatais – tabaku, arbata, žolelėmis, prieskoniais – kad gimtų unikalūs riboto leidimo skoniai. Sabadì naudoja tik ekologiškas žaliavas, bendradarbiauja su sąžiningos prekybos (Fair Trade) tiekėjais ir puoselėja Slow Food judėjimo vertybes. Kiekviename plytelės ar buteliuko dizaino elemente jaučiama meistrystė ir estetikos pajauta. Pakuotės kuriamos taip, kad prikaustytų akį ir perteiktų produkto magiją. Kiekvienas skonis turi savo istoriją ir iliustraciją, kuri ne tik atspindi pagrindinį ingredientą, bet ir nukelia į nostalgišką Sicilijos atmosferą, kur autentiškumas ir paprastumas dera su kūrybiškumu.

FILOSOFIJA
Sabadì išskirtinumas slypi meistriškame tradicijos ir inovacijų derinyje. Modikos šokoladas, gaminamas šaltuoju būdu, išlaiko nelygią tekstūrą, nes cukrus nėra visiškai ištirpinamas – tai šimtmečių senumo metodas, kurį Sabadì pakylėjo į naują lygmenį. Šis šokoladas ne tik organiškas, be pridėtinio kakavos sviesto, bet ir praturtintas netikėtais skoniais: nuo Sicilijos raudonųjų apelsinų žievelių, laukinių žolelių iki Trapani jūros druskos ar aitriųjų pipirų derinių. Kiekvienas kąsnis – tai pojūčių kelionė po Siciliją, kur jaučiamos saulėje prinokusios citrinos, pistacijų giraitės vėsa ar medaus saldumas. Be to, Sabadì pelnė ne vieną apdovanojimą už savo kokybę – dešimt metų iš eilės laimėtas prestižinis „Auksinės plytelės“ apdovanojimas liudija neblėstančią kokybę ir skonio meistrystę. Šio prekės ženklo produktai gaminami su didžiausiu kruopštumu, gerbiant tiek gamtą, tiek žmones, kurie tuos produktus kuria ir ragauja
IŠSKIRTINUMAS
Tai produktai tiems, kurie vertina lėtą gyvenimo filosofiją, autentiškus skonius ir aukščiausią kokybę. Rinkdamiesi Sabadì šokoladus ar organiškas koncentruotas sultis, renkatės ne tik produktą, bet ir istoriją bei patirtį: nuo saulėtų Sicilijos plantacijų iki jūsų stalo atkeliavusią akimirką malonumo. Kiekvienas gabalėlis ir lašas pasakoja apie kultūrą, paveldą ir meilę darbui. Spianato didžiuojasi būdama oficiali Sabadì atstovė ir ambasadorė Lietuvoje ir Baltijos šalyse, tad galite būti tikri, kad gaunate originalius, kruopščiai atrinktus produktus. Pasinerkite į Sabadì pasaulį – pasaulį, kuriame sustoja laikas, o skonio pojūčiai nuveda į nepamirštamą kelionę po Italijos sicilietišką sielą
LA MORA – šokoladinis tepamas kremas
Paragauk manęs!Manęs liko tik 2 vienetai.Galiojimo terminas artėja, bet skonis pilnas saulės. GALIOJA IKI: 31/07/2025 220g SABADÌ