

Sabadì galbūt yra toji diena, kurios nėra.
Tai diena, kai sulėtiname tempą, apmąstome, kas iš tikrųjų svarbu.
Tai diena, kai susimąstome, kokia iš tikrųjų yra gyvenimo kokybė ir ką darome, kad ją pasiektume.
Tai diena, kai stengiamės skirti laiko džiaugtis mažais dalykais.
Tai diena, kai atrandame pamirštą abrikosų skonį, kuriuos vaikystėje rinkome kaime.
Tai diena, kai atrandame, kuo vienas obuolys gali skirtis nuo kito.

Sicilija – nuostabi sala, turinti puikų istorinį ir kultūrinį paveldą, vertinamą visame pasaulyje. Jos grožis yra įvairių svetimų tautų, kurios per šimtmečius užkariavo ją, susidūrimo, užteršimo rezultatas. Viena iš dominacijų, palikusių savo pėdsaką, kuris ir šiandien apčiuopiamas mene, tarmių raiškose, gastronomijoje… yra Modica miestas ir jo šokoladas.
Pasitikite Simone Sabiani, restoratorių, kuris atgaivina maistą, natūralų vyną ir šokoladą. Jo šokolado kūriniai SABADÌ garsėja savo nišiniu prisilietimu, stiliumi, žinomu dėl šokolado šalto apdorojimo ir ekskliuzyvinio gamybos būdo, negailint išskirtinės kokybės kakavos net prieniškame šokolade, nepridėto kakavos sviesto ir šiurkščios tekstūros, kad išryškintų visas žaliavas, kurios naudojamos šokolado kūrimui.


Ten, kur šokoladas apkabinamas, puoselėjamas, brandinamas. Ten, kur nematomos kvapnios molekulės migruoja tarp ingredientų ir konsistencijos. Gėlės, žolelės, prieskoniai, tabakas, arbata, dervos ir vynu prisotintos medinės statinės leidžia savo esmę perleisti šokoladui. Iš pirmojo tokio šokolado rūsio siūlome šokoladą, „įkvėpusį“ natūralų procesą. Dėl išskirtinių komponentų kakava spontaniškai sugeria aplink ją esančias aromatines natas ir ilgainiui jas išlaiko.
SABADÌ® – tai moksliniai tyrimai, inovacijos, aistra ir aukščiausia kokybė.
Šiandien Modikos šokoladas yra pirmasis šokoladas Europoje, kuriam suteiktas saugomos geografinės nuorodos statusas. Šis atitinkamas spaudas puošia šokolado plyteles, pagamintas tik Modikos teritorijoje. Pirmasis pasaulyje šokolado brandinimo rūsys – tai magiška vieta, kur šokoladas prisotintas intensyviausių kvapų ir skonio. Didžiuojamės, kad mūsų favoritas jau 12 metų iš eilės pelno apdovanojimą už geriausią produkciją prestižiniuose kokybiško šokolado „Oskaruose“.
Tai ne belgiškas ir ne šveicariškas šokoladas. Tai visiškai kitoks šokoladas – išskirtinis, unikalus ir nepamirštamas.

Pagal SABADÌ, produkcijos pakuotės visų pirma turi išreikšti „tiesą“. Pašalinus viską, kas nesuderinama su šia idėja, natūraliai keičiasi forma. Tai sudėtinga ir sunkiai atkartojama alchemija, kurioje susipina ilgos intelektualios diskusijos apie filosofiją, dizaino istoriją, vartotojų elgesį, tikrovę ir suvokimą. Prie šio proceso prisideda daugybė juoko ir ypatingas dėmesys detalėms, kuris tampa bendru įkvėpimu ir kūrybiniu dalijimusi.
Atvaizdai, rankų darbo piešiniai, eilėraščiai, pasakojimai – kiekviena pakuotė perteikia unikalią istoriją. Ypatingas įpakavimo dizainas yra tapęs pavyzdžiu, kuris sulaukė daugiau nei dvidešimties publikacijų tarptautinėse dizaino knygose. Kompanijos projektai dizainerių bendruomenėje laikomi tikru kultu, pelnę pripažinimą už savo išskirtinumą ir estetiką.

Kaip sako prekės ženklo įkūrėjas Simone Sabaini, SABADÌ yra galbūt toji diena, kurios nėra. Tai diena, kai sulėtiname tempą ir stengiamės skirti laiko pasimėgauti smulkmenomis. Ir būtent tokia yra šios kompanijos misija – suteikti mums žiupsnelį džiaugsmo kiekvieną dieną. Kaip tai įmanoma? Su išskirtiniais produktais, pagamintais tik iš aukščiausios kokybės ingredientų.
Pradėkime nuo Modica šokolado, firminio SABADÌ gaminio. Jis yra grūdėtos ir grubios konsistencijos cukraus dėka, kuris, gaminant šokoladą žemoje temperatūroje, netirpsta. Tai ekologiškas, iš sąžiningos prekybos žaliavų ir „Slow Food“ prezidiumo jau 10 metų iš eilės laimi „Tavoletta d’Oro“ (Auksinės tabletės) apdovanojimą.
Remiantis originaliu receptu, receptūroje naudojamos tik kakavos pupelės ir cukrus. Nėra jokio kito kakavos sviesto, tik tas, kuris natūraliai yra sėklose. Šis šokoladas apdorojamas žemoje temperatūroje, todėl cukrus neištirpsta, o lieka mažais kristalais šokolado viduje. Tai ne tik tradicija, bet ir unikali skonių kelionė, paliečianti kiekvieną pojūtį.
Klasikinis šokoladas praturtinamas unikaliomis žaliavomis, kad būtų galima patirti tikrai neįtikėtiną jutiminį potyrį: nuo laukinių Sicilijos žolelių iki sertifikuotų puikaus skonio Bronte pistacijų, Roman Noto migdolų arba Ciaculli vėlyvojo sezono mandarinų. Tai visuomet netoks saldus šokoladas, kuris jau įprastas.
Atskirai reikėtų pakalbėti apie medų – pagrindinį sicilietiškų skanėstų – nugų elementą. Kompanija naudoja tik Sicilijos juodųjų bičių medų ir derina įvairias medaus rūšis su įvairiais produktais. Kruopštus dėmesys žaliavoms ir skonių balansui pakelia šiuos produktus į absoliučiai naują, aukštą lygį. Be viso to, kompanija bendradarbiauja su prekės ženklais gamiant ekologiškus vynus ir siūlo geriausius smulkiųjų ūkininkų ir Sicilijos amatininkų produktus. Kaskart švenčiant sicilietiškų tradicijų skonius, jies sujungiami su sprogstamu kūrybiškumu.
Pasinerkite į tikrąją autentiką ir skonių gausą. Mėgaukitės lėtai sveikais bei gardžiais saldumynais. Produktai yra 100proc. natūralios ir ekologiškos sudėties, organiški, sertifikuoti.
Mums svarbu kokybė ir gurmanų didžiausių lūkesčių tenkinimas. Siekiant užtikrinti pasitenkinimą, siūlome išskirtinius produktus, kurių gamyboje naudojami ingredientai yra išgaunami laikantis sąžiningos prekybos ir vadinamojo Slow Food principų. Todėl mėgaudamiesi mūsų asortimento skanėstais galite būti tikri, kad produktai turtingi savo biologine įvairove, išskirtiniais skoniais, atsižvelgiant į aukščiausią kokybę.
Aukščiausi gamybos, perdirbimo, transportavimo, sandėliavimo standartai. Produkcijoje nėra dirbtinių dažiklių, riebalų ir skonių, integruotų kvapų ir kvapiųjų esencijų, aliejų, . Siekiant išlaikyti aukščiausios kokybės maistines savybes ir skonio turtingumą, šokoladas apdorojamas šaltuoju būdu. Autentika visame kame. Tai visiškai nauji skonių atradimai, kitoks smaližių-gurmanų pasaulis. Didžiuojamės oficialiai atstovaudami.