Sabadì galbūt yra toji diena, kurios nėra.
Tai diena, kai sulėtiname tempą, apmąstome, kas iš tikrųjų svarbu.
Tai diena, kai susimąstome, kokia iš tikrųjų yra gyvenimo kokybė ir ką darome, kad ją pasiektume.
Tai diena, kai stengiamės skirti laiko džiaugtis mažais dalykais.
Tai diena, kai atrandame pamirštą abrikosų skonį, kuriuos vaikystėje rinkome kaime.
Tai diena, kai atrandame, kuo vienas obuolys gali skirtis nuo kito.

Sicilija – nuostabi sala, turinti puikų istorinį ir kultūrinį paveldą, vertinamą visame pasaulyje. Jos grožis yra įvairių svetimų tautų, kurios per šimtmečius užkariavo ją, susidūrimo, užteršimo rezultatas. Viena iš dominacijų, palikusių savo pėdsaką, kuris ir šiandien apčiuopiamas mene, tarmių raiškose, gastronomijoje… yra Modica miestas ir jo šokoladas.

Pasitikite Simone Sabiani, restoratorių, kuris atgaivina maistą, natūralų vyną ir šokoladą. Jo šokolado kūriniai SABADÌ garsėja savo nišiniu prisilietimu, stiliumi, žinomu dėl šokolado šalto apdorojimo ir ekskliuzyvinio gamybos būdo, negailint išskirtinės kokybės kakavos net prieniškame šokolade, nepridėto kakavos sviesto ir šiurkščios tekstūros, kad išryškintų visas žaliavas, kurios naudojamos šokolado kūrimui.  

PIRMASIS PASAULYJE ŠOKOLADO BRANDINIMO RŪSYS ir OSKARO PREMIJOS

Ten, kur šokoladas apkabinamas, puoselėjamas, brandinamas. Ten, kur nematomos kvapnios molekulės migruoja tarp ingredientų ir konsistencijos. Gėlės, žolelės, prieskoniai, tabakas, arbatos, dervos ir vynu įsotinti medinėse statinėse leidžia jų esmę įskiepyti kitur. Iš pirmojo tokio šokolado rūsio siūlome šokoladą, „įkvėpusį” natūralų procesą. Dėl savo iškirtinių komponentų kakava spontaniškai sugeria aromatines natas kurios ją supa ir laikui bėgant juos išlaiko. Sabadì® – tai moksliniai tyrimai, inovacijos, aistra, kokybė. 

Šiandien Modica šokoladas yra pirmasis šokoladas Europoje, kuriam suteiktas saugomos geografinės nuorodos statusas – vadinamasis atitinkamas spaudas, kurį randame ant šokoladinių plytelių, pagamintų išskirtinai Modicos teritorijoje. Pirmasis pasaulyje šokolado brandinimo rūsys – tai SABADÌ magiška vieta, kur šokoladas prisodrintas kvapais ir intensyvumu. Didžiuojamės, kad mūsų favoritas 12 metų iš eilės laimi  apdovanojimą už geriausią produkciją kokybiško šokolado „Oskaruose».

Tai ne belgiškas ir ne šveicariškas šokoladas. Tai visiškai kitoks šokoladas.

YPATINGAS ĮPAKAVIMAS

Pagal SABADÌ, produkcijos pakuotės visų pirma turi išreikšti „tiesą“: pašalinus tai, kas jai nesuderinama, natūraliai pasikeičia forma. Tai sunkiai atkartojama alchemija, susidedanti iš labai ilgų intelektualių diskusijų apie filosofiją, dizaino istoriją, vartotojų elgesį, tikrovę ir suvokimą, taip pat iš daugybės juoko ir įkyraus dalijimosi dėmesiu detalėms. Atvaizdai, rankų darbo piešiniai, eilėraščiai, pasakojimai Ypatingas įpakavimas yra pavyzdys ir turi daugiau nei dvidešimt publikacijų tarptautinėse dizaino knygose, o dizainerių bendruomenėje kompanijos projektai yra kultas. 

NIŠINIŲ SKONIŲ SŪKURY

Kaip sako prekės ženklo įkūrėjas Simone Sabaini, SABADÌ yra galbūt toji diena, kurios nėra. Tai diena, kai sulėtiname tempą ir stengiamės skirti laiko pasimėgauti smulkmenomis. Ir būtent tokia yra šios kompanijos misija – suteikti mums žiupsnelį džiaugsmo kiekvieną dieną. Kaip tai įmanoma? Su išskirtiniais produktais, pagamintais tik iš aukščiausios kokybės ingredientų.

Pradėkime nuo Modica šokolado, firminio SABADÌ gaminio. Jis yra grūdėtos ir grubios konsistencijos cukraus dėka, kuris, gaminant šokoladą žemoje temperatūroje, netirpsta. Tai ekologiškas, iš sąžiningos prekybos žaliavų ir „Slow Food“ prezidiumo jau 10 metų iš eilės laimi „Tavoletta d’Oro“ (Auksinės tabletės) apdovanojimą.

Klasikinis šokoladas praturtinamas unikaliomis žaliavomis, kad būtų galima patirti tikrai neįtikėtiną jutiminį potyrį: nuo laukinių Sicilijos  žolelių iki sertifikuotų puikaus skonio Bronte pistacijų,  Roman Noto migdolų arba Ciaculli vėlyvojo sezono mandarinų. Tai visuomet netoks saldus šokoladas, kuris jau įprastas. 

Atskirai reikėtų pakalbėti apie medų – pagrindinį sicilietiškų skanėstų – nugų elementą. Kompanija naudoja tik Sicilijos juodųjų bičių medų ir derina įvairias medaus rūšis su įvairiais produktais. Kruopštus dėmesys žaliavoms ir skonių balansui pakelia šiuos produktus į absoliučiai naują, aukštą lygį. Be viso to, kompanija bendradarbiauja su prekės ženklais gamiant ekologiškus vynus ir siūlo geriausius smulkiųjų ūkininkų ir Sicilijos amatininkų produktus. Kaskart švenčiant sicilietiškų tradicijų skonius, jies sujungiami su sprogstamu kūrybiškumu. 

Play Video

Pasinerkite į tikrąją autentiką ir skonių gausą. Mėgaukitės lėtai sveikais bei gardžiais saldumynais. Produktai yra 100% natūralios ir ekologiškos sudėties, organiški, sertifikuoti.

Mums svarbu kokybė ir gurmanų didžiausių lūkesčių tenkinimas. Siekiant užtikrinti pasitenkinimą, siūlome išskirtinius produktus, kurių gamyboje naudojami ingredientai yra išgaunami laikantis sąžiningos prekybos ir vadinamojo Slow Food principų. Todėl mėgaudamiesi mūsų asortimento skanėstais galite būti tikri, kad produktai turtingi savo biologine įvairove, išskirtiniais skoniais, atsižvelgiant į aukščiausią kokybę.

Aukščiausi gamybos, perdirbimo, transportavimo, sandėliavimo standartai. Produkcijoje nėra dirbtinių dažiklių, riebalų ir skonių. Siekiant išlaikyti aukščiausios kokybės maistines savybes ir skonio turtingumą, šokoladas apdorojamas šaltuoju būdu. Autentika visame kame. Tai visiškai nauji skonių atradimai, kitoks smaližių-gurmanų pasaulis.

Mėgautis laiku, vietos grožiu ir daryti tai, kas leidžia jaustis gerai. Unikalus šokoladas susideda iš kakavos masės, cukraus ir tik natūraliųjų aromatinių medžiagų, naudojamos ekologiškos žaliavos. Jokių integruotų kvapų, aliejų ar kvapiųjų esencijų.

Kompanija turi 4 pardavimo taškus, įskaitant „Modica“, „Noto“ ir „Siracusa“ Sicilijoje, taip pat parduotuvę Paryžiuje, elegantiškame Saint-Germain-des-Prés rajone.

Didžiuojamės oficialiai atstovaudami.

Back to Top
error: Content is protected !!
Krepšelis
slėpti

Krepšelyje nėra produktų.

Added to cart